aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί: Οι γιατροί ήξεραν το πρόβλημα του Ράμος από τον Ιούλιο σύμφωνα με την Parisien

Παρί: Οι γιατροί ήξεραν το πρόβλημα του Ράμος από τον Ιούλιο σύμφωνα με την Parisien

Η Παρί απέκτησε τον Σέρχιο Ράμος το καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας. Ο Ισπανός στόπερ είχε πρόβλημα στο γόνατο, ενώ προστέθηκε και ο μυικός τραυματισμός στη γάμπα. Πλέον είναι άγνωστο πότε θα παίξει με τους Παριζιάνους, ενώ τη Δευτέρα (1/11) η Parisien έγραψε ότι υπάρχουν σκέψεις για πρόωρη λύση του συμβολαίου του.

Την Τρίτη (2/11) η γαλλική εφημερίδα έδωσε ακόμη μία διάσταση στο θέμα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως οι γιατροί της ομάδας ήξεραν και είχαν προειδοποιήσει για το πρόβλημα του Ράμος από τον Ιούλιο, όταν υπέγραφε το συμβόλαιό του με την Παρί. Έτσι, η Parisien υποστηρίζει πως η Παρί δεν μπορεί δηλώσει εξαπατημένη από την υπόθεση.

Οι γιατροί της Παρί σχεδίασαν πρόγραμμα ενός μήνα, προκειμένου ο Ισπανός αμυντικός να επιστρέψει στις προπονήσεις τον Αύγουστο. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, καθώς υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα στη γάμπα. Πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να πατήσει το γήπεδο μέσα στο 2021.

Η Parisien αναφέρει τέλος πως ένας από τους λόγους των συνεχόμενων υποτροπών είναι η ανυπομονησία του Σέρχιο Ράμος να επιστρέψει στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ