aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί - Μονακό 1-1: Οι Παριζιάνοι... έσπασαν τα δοκάρια και οι Μονεγάσκοι «έκλεψαν» βαθμό (vid)

Παρί – Μονακό 1-1: Οι Παριζιάνοι… έσπασαν τα δοκάρια και οι Μονεγάσκοι «έκλεψαν» βαθμό (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν μια εβδομάδα μετά την επιβλητική της «επτάρα» στην έδρα της Λιλ είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών στην τέταρτη αγωνιστική της Ligue 1, καθώς έμεινε στην ισοπαλία με τη Μονακό με 1-1 μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς». Πλήρωσε την αστοχία της η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ που είχε τρία δοκάρια με τους Μέσι, Μπαπέ και Χακίμι.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν καλά οργανωμένοι και βρήκαν την ευκαιρία τους να ανοίξουν το σκορ στο 20′. O Φοφανά έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο από τον Μέσι, ο Γκολόβιν έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Φόλαντ έκανε εντυπωσιακό σπριντ και με πλασέ νίκησε τον Ντοναρούμα για το 0-1. Ο Γερμανός στην προσπάθεια του τραυματίστηκε και βγήκε αναγκαστικά στο 25′.

Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν στο 45′. Ο Λιονέλ Μέσι με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής σημάδεψε το δεξί δοκάρι, ο Κιλιάν Μπαπέ πήρε το ριμπάουντ αλλά… κατάφερε να σημαδέψει τη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού.

Οι Μονεγάσκοι είχαν την ευκαιρία τους να κάνουν το 0-2 στο 48′ με τον Γισάμ Μπεν Γεντέρ αλλά ο Γάλλος σέντερ φορ αστόχησε από δύσκολη θέση μέσα από την περιοχή. Στο 67′ μετά από παρέμβαση του VAR οι Παριζιάνοι κέρδισαν πέναλτι και ο Νεϊμάρ με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε. Στο 75′ ήταν η σειρά του Χακίμι να σημαδέψει το δοκάρι και στο 84′ ο Μπαπέ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Νούμπελ απέκρουσε και το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

O Ντεμπελέ έσωσε τον βαθμό για τη Λυών
Η Ρεμς είναι η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς στη Λυών στη Ligue 1. Μετά από δυο διαδοχικές νίκες οι Λιονέ είχαν την πρώτη τους απώλεια, καθώς έμειναν στην ισοπαλία με την του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία (1-1). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24′ με τον Ίτο αλλά στο 63′ οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Λόπι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Λυών πίεσε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 86′ με τον Μούσα Ντεμπελέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ