aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί: Μήνυμα ενότητας από Μπαπέ μετά την ένταση με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ

Παρί: Μήνυμα ενότητας από Μπαπέ μετά την ένταση με πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ

Καζάνι που βράζει φέρεται να είναι τα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, με αρκετά ρεπορτάζ να αναφέρουν διαμάχες και ένταση μεταξύ των παικτών. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν κυκλοφόρησε ότι μέρος της συμφωνίας του Κιλιάν Μπαπέ για να παραμείνει κάτοικος Παρισιού ήταν η πώληση του Νεϊμάρ.

Αυτό δεν συνέβη ποτέ, αλλά η ένταση μεταξύ των δύο αστέρων -ειδικά όταν ο Νεϊμάρ εκτέλεσε πέναλτι αντί του Γάλλου επιθετικού στις αρχές της σεζόν- ήταν μεγάλη. Ο προπονητής των πρωταθλητών βέβαια, Κριστόφ Γκαλτιέ, ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα μεταξύ των δύο επιθετικών ήταν καλά.

Τώρα φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει θέματα και με άλλους συμπαίκτες του, με την «L’Equipe» να αναφέρει ότι ο «Νέι» έβρισε τους Βιτίνια και Ούγκο Εκιτίκε μετά την ήττα του Σαββάτου με 3-1 από τη Μονακό. Ο ίδιος και ο αρχηγός Μαρκίνιος λέγεται επίσης ότι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για τον Λουίς Κάμπος, ο οποίος κατέχει μεγάλη δύναμη στο «Parc des Princes».

Instagram Story

Από πλευράς του ο Γάλλος διεθνής, Κιλιάν Μπαπέ, βγήκε μπροστά προσπαθώντας να συσπειρώσει τους συμπαίκτες του, δημοσιεύοντας μια εικόνα του σήματος της PSG μαζί με το μήνυμα: «Ας μείνουμε δυνατοί και ενωμενοί», στο Instagram story του. Να αναφέρουμε βέβαια ότι παρά την υπογραφή νέου συμβολαίου το περασμένο καλοκαίρι, ο Γάλλος συνδέθηκε εκ’ νέου με μετακίνηση μακριά από τον σύλλογο τον Οκτώβριο, μετά από ισχυρισμούς ότι ήταν δυσαρεστημένος στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των αποδυτηρίων, ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το τεταμένο κλίμα μ τα αποτελέσματα στο γήπεδο να είναι φτωχά μετά την επιστροφή από το Παγκόσμιο Κύπελλο.Η Παρί έχει κερδίσει μόλις 10 βαθμούς στα τελευταία 7 παιχνίδια της, ενώ η Μαρσέιγ βρίσκεται μόλις πέντε βαθμούς πίσω της στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ