aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρί με ζόρια (vid)

Πήγε να το κάνει θρίλερ η Παρί, αλλά στο τέλος χαμογέλασε και επικράτησε 4-2 του Στρασβούργου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Championnat.

Η ομάδα του Ποκετίνο δίχως τους Μέσι, Νεϊμάρ και Ράμος στη σύνθεσή της τα χρειάστηκε απέναντι σε αυτήν του Στεφάν, αλλά στο τέλος έφτασε στον στόχο της και έκανε το «2×2».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αφηνιασμένοι στην αναμέτρηση και άνοιξαν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ικάρντι, που ελέω των απουσιών βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα.

Πριν το μισάωρο πέτυχαν άλλα δύο γκολ, με τον Αζόρκ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά το σουτ του Εμπαπέ. Ο διεθνής άσος, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από το κοινό, την ώρα που αποθέωνε Μέσι και Σέρχιο Ράμος, έφτιαξε κει το 3-0, το οποίο σημείωσε ο Ντράξλερ στο 27’.

Ωστόσο, πιο δύσκολα από όσο φαινόταν ήρθε τελικά η νίκη για την Παρί. Ο Γκαμεϊρό μείωσε στο 53ο λεπτό, ενώ ο Αζόρκ έντεκα λεπτά ψαλίδισε κι άλλο τη διαφορά και πήρε κάπως το αίμα του πίσω. Από το πουθενά οι πρωτευουσιάνοι βρέθηκαν να είναι υπό πίεση, αλλά ο Σαράμπια γλίτωσε από καρδιοχτύπια την Παρί, κάνοντας το 4-2 στο 86ο λεπτό.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ