aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παρί: Επτά παίκτες στην πόρτα της εξόδου λόγω των μισθών του Μέσι

Παρί: Επτά παίκτες στην πόρτα της εξόδου λόγω των μισθών του Μέσι

Η άφιξη του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι γέμισε με χαρά και αισιοδοξία τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι είδαν την απόκτηση του Αργεντινού σταρ ως μία κίνηση που θα φέρει την ομάδα πιο κοντά στην απόκτηση του Champions League.

Ωστόσο, ο ερχομός του Pulga στο Παρίσι δημιούργησε ανακατατάξεις στον σύλλογο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mirror, οι υψηλές απολαβές του είναι υπεύθυνες για την αναγκαστική αποχώρηση παικτών. Συγκεκριμένα, επτά είναι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Οι μισθοί της Παρί φέρεται να φτάνουν το εντυπωσιακό νούμερο των 300 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Μέσι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, καθώς λαμβάνει 41 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα του Παρισιού. Ως εκ τούτου, προκειμένου να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί σε αυτό το ποσό, είναι αναγκασμένος να προβεί σε περικοπές… παικτών.

Μάλιστα, ενώ μαζί με τον Μέσι κατέφθασαν στο Παρίσι και οι Σέρχιο Ράμος, Τζίνι Βαινάλντουμ, Ασράφ Χακίμι και Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, μόλις ένας παίκτης της ομάδας αποχώρησε το καλοκαίρι κι αυτός ήταν ο Μίτσελ Μπάκερ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αποχωρήσεων από την Παρί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ