aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Πάλι δεν νίκησε η Ναντ, επιστροφή στα τρίποντα για Λιλ

Πάλι δεν νίκησε η Ναντ, επιστροφή στα τρίποντα για Λιλ

Μακριά από τις νίκες έμεινε πάλι η Ναντ! Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ έμεινε στο 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Αζαξιό, μάλιστα πρέπει να αισθάνεται και… ανακουφισμένη καθώς ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά! Η Αζαξιό μπήκε μπροστά στο σκορ με πέναλτι του εξαιρετικόύ και πάλι Γιουσέφ Μπελαϊλί στο 57′.

Στο 66′ διπλασίασε το προβάδισμα της με τον Χαμουμά, και φάνηκε να τελειώνει το ματς. Ωστόσο, η Ναντ με τον Μπλας στο 70′ και τον Μόζες Σιμόν στο 89′ έσωσε το βαθμό, παραμένει όμως στην 15η θέση, πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας μόλις μια νίκη στα τελευταία 11 ματς στη Γαλλία!

Στα τρίποντα επέστρεψε η Λιλ! Η ομάδα του Πάολο Φονσέκα υποδέχτηκε στο «Πιερ Μορουά» την ουραγό Ανζέ, και δεν άφησε την ευκαιρία επιστροφής στις νίκες μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα να πάει χαμένη, νικώντας με 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Τιαγκό Τζαλό στο 36′, με τη Λιλ να μένει με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Μπαλεμπά στο 74′, να κρατάει όμως τη νίκη και να πλησιάζει την εξάδα.

Σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πήρε η Μπρεστ, η οποία νίκησε με 2-1 την Τρουά και έφυγε έστω και προσωρινά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Ο Ντελ Καστίγιο έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, ο Σαρντονέ με αυτογκόλ έκανε το 1-1 για την Τρουά, με τον Στιβ Μουνιέ από την άσπρη βούλα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 77′.

Αργά… έγιναν όλα στο Μονπελιέ-Ρεμς! Οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές και είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο όταν στο 87′ ο Μουνετσί έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, φάνηκε να τελειώνει το ματς. Παρόλα αυτά, η Μονπελιέ με τον Σασά Ντελαγίε στο 90+1′ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ