aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Παίρνει Ζιντάν, Ντεμπελέ, διώχνει Νεϊμάρ: Οι υποσχέσεις της Παρί στον Εμπαπέ για να μείνει

Παίρνει Ζιντάν, Ντεμπελέ, διώχνει Νεϊμάρ: Οι υποσχέσεις της Παρί στον Εμπαπέ για να μείνει

Όπως όλα δείχνουν η Παρί Σεν Ζερμέν θα ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ απόψε το βράδυ, μετά από το παιχνίδι με τη Μετς.
Πριν λίγες ημέρες γνωστές έγιναν οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Παρί με τον Γάλλο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό τελικά που τον έπεισε ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Η ομάδα του Παρισιού υποσχέθηκε στον Εμπαπέ πως ο Ζιντάν θα είναι ο νέος προπονητής, κάτι το οποίο άρεσε πάρα πολύ στον 23χρονο φορ και πείστηκε.
Ωστόσο, δεν ήταν το μοναδικό πράγμα που… έταξαν στον Γάλλο φορ οι Καταριανοί ιδιοκτήτες.

Και αυτό διότι θα κάνουν πράξη όλα τα «θέλω» του Εμπαπέ. Μετά την πιθανή έλευση του Ζινεντίν Ζιντάν, η Παρί Σεν Ζερμέν θα… ξεφορτωθεί τον Νεϊμάρ, ενώ πρόκειται να υπογράψει τον Ουσμάν Ντεμπελέ που όλα δείχνουν πως θα μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ