aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ο Εμπαπέ συμβουλεύτηκε τον Μακρόν πριν αποφασίσει να μείνει στην Παρί

Ο Εμπαπέ συμβουλεύτηκε τον Μακρόν πριν αποφασίσει να μείνει στην Παρί

Η απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να πει «όχι» σε μια πρόταση που είχε από τη Ρεάλ Μαδρίτης απασχόλησε μέχρι και την γαλλική κυβέρνηση και μάλιστα, το ανώτατο στέλεχός της… Τον πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο της Γαλλίας, τον οποίο και συμβουλεύτηκε αλλά υπογράμμισε πως δεν έλαβε την απόφασή του επειδή ο Μακρόν του ζήτησε να μείνει.

«Μου είπε ότι είναι μια καλή είδηση που τον κάνει αρκετά χαρούμενο, καθώς είναι μια είδηση καλή για όλη τη χώρα και κάτι γενικότερα καλό», ήταν τα πρώτα λόγια του Εμπαπέ, ο οποίος συνέχισε: «Δεν ήταν απλώς ένα τηλεφώνημα. Ήταν μια παράμετρος, ανάμεσα σε άλλες, και βέβαια παραδέχομαι ότι έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτόν, αλλά όμως θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν πήρα την απόφαση να μείνω επειδή εκείνος μου είπε να μείνω, ακόμη κι αν είναι ήταν μία παράμετρος ανάμεσα σε άλλες που είχα στο μυαλό μου.

Μιλήσαμε και μου έδωσε καλές συμβουλές. Σήμερα, όταν είσαι μια εθνική φιγούρα έχεις δικαιώματα αλλά και ευθύνες. Εγώ πάντα ήθελα να έχω ευθύνες και δεν είναι κάτι που θα αρνηθώ ποτέ μου», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ