aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία και η Παρί… στρέφεται στην Μπάγερν!

Ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία και η Παρί… στρέφεται στην Μπάγερν!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ έγραψε ιστορία, η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο! Με τον Γάλλο σούπερ σταρ να σκοράρει, να φτάνει τα 201 γκολ ξεπερνώντας τον Καβάνι και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου, οι Παριζιάνοι επικράτησαν 4-2 της Ναντ.

Πλέον, οι πρωταθλητές Γαλλίας στρέφονται στη ρεβάνς μεσοβδόμαδα με την Μπάγερν στο Μοναχο, ενώ θα περιμένουν με αγωνία τα νεότερα από την κατάσταση των Μαρκίνιος και Μουκιελέ που αποχώρησαν με προβλήματα!

Στα του ματς, ο Μέσι με υπέροχο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την Παρί στο 12’, με τον Χατζάμ πέντε λεπτά αργότερα να σκοράρει, άθελά του, στην εστία της ομάδας του για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους που έδειξαν να… κατεβάζουν τον διακόπτη. Μοιραία, λοιπόν, το πλήρωσαν, αφού ο Μπλας με σέντρα-σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα που έκανε κάκιστη εκτίμηση μειώνοντας στο 31’, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Γκαναγκό ισοφάρισε σε 2-2 για να παγώσει το «Παρκ ντε Πρενς».

Η Παρί έδειξε να σοβαρεύεται στο δεύτερο μέρος. Μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο, πήρε την μπάλα στα πόδια της και απειλούσε διαρκώς, με τον Εμπαπέ να σερβίρει το 3-2 στον Ντανίλο Περέιρα στο 60ο λεπτό! Το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι και οι Παριζιάνοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, με τον Εμπαπέ να ψάχνει μανιωδώς το ιστορικό γκολ που θα τον έκανε… βασιλιά στο Παρίσι! Το βρήκε τελικά στο 90’+1’ και όλο το γήπεδο σηκώθηκε στο πόδι, αποθεώνοντας τον σπουδαίο Γάλλο στράικερ για τα επιτεύγματά του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ