aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ο Αμπιντάλ κι η σύζυγός του κατέθεσαν για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουί

Ο Αμπιντάλ κι η σύζυγός του κατέθεσαν για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Χαμραουί

Η υπόθεση του ξυλοδαρμού με σιδηρολοστό της Κεϊρά Χαμραουί προχώρησε στο επόμενο στάδιο με την κατάθεση του ζεύγους Αμπιντάλ. Πρώτα η Χαγέτ τη Δευτέρα και στη συνέχεια ο Ερίκ την Τρίτη πέρασαν την πόρτα του ανακριτή και κατέθεσαν όσα γνωρίζουν για το ζήτημα της επίθεσης στην ποδοσφαιρίστρια της Παρί στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου.

Το συζυγικό ζεύγος ενεπλάκη στην υπόθεση όταν διαπιστώθηκε πως στο κινητό της Χαμραουί υπήρχε μια sim στο όνομα του Γάλλου πρώην διεθνή μπακ. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση από τον καιρό που συνυπήρχαν στην Μπαρτσελόνα, ο ένας ως τεχνικός γραμματέας και η άλλη ως παίκτρια.

Η Χαγέτ Αμπιντάλ ζήτησε διαζύγιο όταν αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική σχέση του άντρα της, με τον ίδιο να απολογείται και να ζητάει να τα ξαναβρούν. Τη Δευτέρα, ύστερα από την προγραμματισμένη κατάθεσή της, έγραψε στα social media της ότι αισθάνεται «χαρούμενη» και «ανακουφισμένη», αφού παρουσιάστηκε ως «απλή μάρτυρας» στον ανακριτή.

Το περιεχόμενο των δύο καταθέσεων δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής και οι έρευνες των αρμοδίων αρχών συνεχίζονται στην αναζήτηση του δράστη της επίθεσης και του κινήτου πίσω από αυτήν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ