aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ντεμπούτο για Μέσι, αντίο για Εμπαπέ

Ντεμπούτο για Μέσι, αντίο για Εμπαπέ

Φέτος τα φώτα στρέφονται περισσότερο στην Παρί Σεν Ζερμέν, τόσο για την άφιξη του Λιονέλ Μέσι (και των άλλων σούπερ σταρ), όσο και για την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την φανέλα των πρωτευουσιάνων, το οποίο όμως θα γίνει στον αγώνα της Κυριακής (29/8) κόντρα στην Ρεμς. Από την άλλη, ο Γάλλος άσος, Κιλιάν Εμπαπέ, βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο του από την ομάδα και σίγουρα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία του στο τρέχον πρωτάθλημα.

Σήμερα η 9η βαθμολογικά Ναντ θα αντιμετωπίσει την 16η Λιόν για την 4η αγωνιστική του γαλλικό πρωταθλήματος. Η Ολιμπίκ έχει ξεκινήσει… στραβά την χρονιά και η εικόνα που έχει δώσει είναι ότι θα τα βρει σκούρα φετος, αφού δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και έχει αμυντικά ζητήματα. Σε 3 αγωνιστικές που έχει δώσει μετράει 2 ισοπαλίες και μια ήττα.

Αύριο η Νις θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μπορντό, με τους γηπεδούχους να έχουν την… σκιά των άσχημων περιστατικών που έγιναν στο ματς με την Μαρσέιγ, όταν οπαδοί πέταξαν μπουκάλια στον Παγέ και εκείνος απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετράνε μέχρι τώρα δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Η Μαρσέιγ σοκαρισμένη από τα προαναφερθέντα γεγονότα θα αντιμετωπίσει την Σεντ Ετιέν, η οποία μέχρι στιγμής μετράει μόνο ισοπαλίες. Κλασικό ντέρμπι στη Γαλλία, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες και ελπίζουμε να μην έχουμε… αντίποινα από τους οπαδούς της Μαρσέιγ για τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Νις!

Την Κυριακή η πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία βρίσκεται στην 17η θέση, θα το κοντραριστεί με την 7η Μονπελιέ που μετράει μια ισοπαλία, μια ήττα και μια νίκη μέχρι τώρα σε 3 αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ