aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μονακό - Λιλ 2-2: Οι γηπεδούχοι έκαναν το comeback από το 0-2 και πήραν την...

Μονακό – Λιλ 2-2: Οι γηπεδούχοι έκαναν το comeback από το 0-2 και πήραν την ισοπαλία

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1 ανάμεσα στη Λιλ και τη Μονακό. Το ματς έληξε 2-2, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν μέχρι το 8′ προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Μονεγάσκοι βρήκαν απάντηση, ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 78ο λεπτό. Στην 7η θέση με 19 πόντους η Μονακό, στους 17 και στην 12η θέση η Λιλ.

Η Λιλ κέρδισε πέναλτι από νωρίς, έπειτα από μαρκάρισμα του Πάβλοβιτς. Στο 5ο λεπτό ο Ντέιβιντ ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τα τέρματά τους έχοντας ένα ονειρεμένο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Τζαλό τροφοδότησε τον Ντέιβιντ, ο οποίος με ένα σουτ με το αριστερό έγραψε το 0-2.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό ο Ντιατά μείωσε σε 2-1, με τον Φοφανά να βγάζει την ασίστ. Στο δεύτερο μέρος η Μονακό αύξησε την πίεσή της. Ωστόσο, στο 78ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Πάβλοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Μονεγάσκοι δεν πτοήθηκαν και στο 83ο λεπτό έφτασαν στην ισοφάριση με ένα εξαιρετικού σουτ του συνήθη υπόπτου, Γουισάμ Μπεν Γεντέρ. Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε, με τους λιλουά να δείχνουν ωστόσο αφυπνισμένοι.

ΜΟΝΑΚΟ: Νίμπελ, Ενρίκε, Πάβλοβιτς, Ντισασί, Αγκιλάρ, Ντιόπ, Φοφανά, Τσουαμενί, Ντιατά, Μποαντού, Φόλαντ

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Τσέλικ, Φόντε, Ντζαλό, Μπράνταριτς, Ικονέ, Αντρέ, Σέκα, Γουεά, Γαζιτσί, Νταβίντ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ