aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Μισθοφόροι Μέσι και Νεϊμάρ, απλά τριγυρνάνε στο γήπεδο»

«Μισθοφόροι Μέσι και Νεϊμάρ, απλά τριγυρνάνε στο γήπεδο»

Το ανάθεμα σε Μέσι και Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Παρί στους «16» του Champions League έριξε ο Ζερόμ Ροτέν. Ο Γάλλος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός των Παριζιάνων χαρακτήρισε τους δύο σούπερ σταρ… μισθοφόρους, ενώ έψεξε το πάθος που (δεν) δείχνουν στο γήπεδο.

Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτόν τον αποκλεισμό. Είναι αυτοί που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν ο Λεονάρντο στρατολογεί αυτά τα αγόρια και τα βάζει εκεί, είναι οι θρύλοι του συλλόγου. Επιτίθεμαι σε αυτούς τους δύο, τους δύο μισθοφόρους. Ο ένας ήταν εξ αρχής απατεώνας από τότε που έφτασε. Με κάνει να ντρέπομαι να μιλάω έτσι για τον Μέσι, αλλά είναι πραγματικότητα. Απλώς τριγυρνάει στο γήπεδο.

Λένε ότι προσπάθησε πολύ να πάρει μια μπάλα. Με κοροϊδεύουν; Έκανε προσπάθειες 10 μέτρων. Ο Μόντριτς του πήρε το πορτοφόλι. Ο άλλος έχασε όλες τις μπάλες, λέω “ο άλλος” γιατί ακόμα με ενοχλεί να αναφέρω το όνομά του. Από τότε που είναι εκεί, έγινε καταστροφή. Και αυτό συμβαίνει στους περισσότερους αγώνες της Παρί. Μέσι, σταμάτα! Νεϊμάρ, σταμάτα! Το πρόβλημα είναι εκεί. Είναι σπουδαίοι παίκτες αλλά βάζουν το κεφάλι τους κάτω από το νερό», τόνισε ο Ροτέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ