aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μέσι: Θέλει να ανανεώσει, αλλά οι απαιτήσεις άλλαξαν μετά το Μουντιάλ

Μέσι: Θέλει να ανανεώσει, αλλά οι απαιτήσεις άλλαξαν μετά το Μουντιάλ

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσιάζεται με αυξημένες απαιτήσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής Μάρκα. Όπως αναφέρεται, μετά την κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, ο Αργεντινός σούπερ σταρ άλλαξε στάση:

«Η κατάσταση σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι έχει αλλάξει από τον Ιανουάριο. Τώρα θεωρείται ότι δεν είναι ούτε επικείμενη ούτε εύκολο όπως φαινόταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Μέσι έχουν αλλάξει μετά τη νίκη της Αργεντινής. Ο πατέρας και ο ατζέντης του συναντήθηκαν με διευθυντές της Παρί Σεν Ζερμέν, συμπεριλαμβανομένου του συμβούλου Λουίς Κάμπος, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία, με τα δύο μέρη να συμφωνούν να συναντηθούν ξανά στο εγγύς μέλλον.

Ούτε ο αποκλεισμός της Παρί από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ βοήθησε. Ο Μέσι και το στενό περιβάλλον του σκέφτονται πολύ προσεχτικά πού θα παίξει μετά το καλοκαίρι, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τον παριζιάνικο σύλλογο.

Η ανανέωσή του εξαρτάται από την προσφορά που μπορεί να του προσφέρει η Παρί. Για την ώρα δεν δίνει σημασία στο ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία.

Ο πατέρας του Μέσι βρισκόταν στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, το Ριάντ την Τρίτη, αλλά το έκανε απλώς για να συνομιλήσει με το Υπουργείο Αθλητισμού της χώρας για ένα θέμα που αφορά τους παιδικούς σταθμούς.

Τούτου λεχθέντος, το μέλλον του Νεϊμάρ είναι ακόμα στον αέρα, καθώς η Παρί θέλει να τον ξεφορτωθεί παρά το συμβόλαιό του, που λήγει μέχρι το 2025. Εν τω μεταξύ, το μέλλον του Μπαπέ παραμένει επίσης αβέβαιο, αν και η Παρί υπολογίζει σε αυτόν για να ηγηθεί του πρότζεκτ της.

Είναι αμφίβολο αν ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα παραμείνει στη θέση του μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και ο Messi ανησυχεί για το τι θα συμβεί στο μέλλον, καθώς η Παρί χρειάζεται να ενισχύσει την ομάδα της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ