aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μέσι: Προπονήθηκε με την Παρί παρά την επίθεση στο σούπερ μάρκετ της Αντονέλα

Μέσι: Προπονήθηκε με την Παρί παρά την επίθεση στο σούπερ μάρκετ της Αντονέλα

Η «μαφιόζικη» επίθεση που σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ της οικογένειας της συζύγου του Λιονέλ Μέσι αποτελεί πρώτο θέμα στα αργεντινικά ΜΜΕ και ήδη αναζητούνται τα αίτια πίσω από αυτήν.

Οι δύο δράστες πυροβόλησαν 14 φορές την πρόσοψη του καταστήματος και άφησαν απειλητικό σημείωμα κατά του Αργεντινού legend, σε ένα γεγονός χωρίς προηγούμενο που έχει προκαλέσει την ανησυχία και την άμεση κινητοποίηση των τοπικών και κρατικών αρχών της χώρας.

Ο ίδιος ο Λέο παρ’ όλα αυτά δεν φάνηκε να θορυβείται από τα γεγονότα. Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα (03:00 ώρα Αργεντινής, 07:00 ώρα Γαλλίας), ωστόσο, ο Μέσι συμμετείχε κανονικά στη μεσημεριανή προπόνηση των Παριζιάνων, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες και γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως ότι διευθυντής του σούπερ μάρκετ είναι ένας από τους ξαδέλφους της Αντονέλα Ροκούτσο.

Κανονικά πάντως λειτούργησε και το κατάστημα «Unico» από το πρωί της Πέμπτης, αν και υπό ισχυρή αστυνομική φύλαξη. Από το οικογενειακό περιβάλον μεταφέρθηκε ότι η απόφαση να ανοίξει το σούπερ μάρκετ στο κοινό είχε να κάνει με το να ηρεμήσουν τα πνεύματα στη γειτονιά και να δείξουν με αυτόν τον τρόπο ότι η επίθεση δεν πρέπει να αλλάξει την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ