aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μεγάλο «διπλό» η Μονακό και… χαμός για το Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Μεγάλο «διπλό» η Μονακό και… χαμός για το Τσάμπιονς Λιγκ (vid)

Απέδρασε από το «Βελοντρόμ» η Μονακό. Μεγάλο «διπλό» για τους Μονεγάσκους, οι οποίοι επικράτησαν 1-0 της Μαρσέιγ με γκολ του Μαρτίνς στο 58ο λεπτό, με τον Πορτογάλο άσο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από δοκάρι του Φόλαντ.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Κλεμάν έφτασε τους 41 βαθμούς, επιστρέφοντας στις νίκες στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Οι Μασσαλοί από την άλλη γνώρισαν δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα και το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι έπεσαν από τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται πλέον η Νις, η οποία το Σάββατο επικράτησε 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Απογοητευτική ήταν και πάλι η εικόνα της ομάδας του Σαμπάολι, η οποία έχει να νικήσει από τις 13/2 στη Ligue 1, έχοντας από τότε δύο ήττες και μια ισοπαλία. Η Μονακό άφησε πίσω τον αποκλεισμό από τη Ναντ στο Κύπελλο και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπράγκα για τους «16» του Europa League. Η Μαρσέιγ πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βασιλεία για το Conference League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ