aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Με λυτρωτή Ντανίλο η Παρί πέρασε από τη Βρετάνη και εδραιώθηκε στην κορυφή

Με λυτρωτή Ντανίλο η Παρί πέρασε από τη Βρετάνη και εδραιώθηκε στην κορυφή

Με λυτρωτή τον Ντανίλο, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 στην έδρα της Λοριάν και διατηρήθηκε στο +5 από την δεύτερη Λανς.

Οι Παριζιάνοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό, με τον Εκιτίκε να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, να πασάρει στο Νεϊμάρ κι εκείνος με εύκολα να κάνει το 1-0.

Στο 31′, ο Εκιτίκε εξαπέλυσε έναν κεραυνό από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι και να καταλήγει στο δοκάρι. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 51ο λεπτό, η Λοριάν αιφνιδίασε τους πρωταθλητές, με τον Λε Φέε να δίνει καταπληκτική πάσα στον Μοφί και ο Νιγηριανός με όμορφο σουτ να ισοφαρίζει. Στο 79′ η ομάδα της Βρετάνης ζήτησε πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε διαφορετική άποψη.

Σα να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Ντανίλο με καρφωτή κεφαλιά λύτρωσε τους Παριζιάνους, κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν στη διάθεση του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και προφυλάχθηκε.

Με αυτή τη νίκη, η Παρί βρίσκεται στην κορυφή με 38 βαθμούς, στο +5 από τη δεύτερη Λανς και στο +11 από τη σημερινή της αντίπαλο, η οποία υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ