aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μαρσέιγ - Μπρέστ 1-1: Προβλημάτισε και γκέλαρε η ομάδα του Τούντορ (vid)

Μαρσέιγ – Μπρέστ 1-1: Προβλημάτισε και γκέλαρε η ομάδα του Τούντορ (vid)

Στην πρώτη της «έξοδο» από τη Μασσαλία για τη φετινή Ligue 1 η Μαρσέιγ προβλημάτισε και έμεινε στην ισοπαλία με τη Μπρεστ, με σκορ 1-1. Μέτρια απόδοση από την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία θα μπορούσε ακόμα και να χάσει από τους εντυπωσιακούς Πειρατές που πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο με τους Μαρσεγέζους ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έπαιξε για ένα ημίχρονο.

Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 38′ όταν μετά από σέντρα Τζόναθαν Κλάους ο προωθημένος αριστερός μπακ, Νούνο Ταβάρες με σουτ από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Δεύτερο γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές για τον δανεικό από την Άρσεναλ αμυντικό.

Η Μπρεστ κυριάρχησε μετά το γκολ της Μαρσέιγ και βρήκε την ισοφάριση που δικαιούταν στο 61′ χάρη στο φανταστικό βολέ του Πιέρ Λες-Μελού. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν, όμως δεν βρήκαν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ