aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Μάγκικη επιστροφή για Τρουά και… ούτε τώρα η Παρί

Μάγκικη επιστροφή για Τρουά και… ούτε τώρα η Παρί

Τα έχει φορτώσει στον… κόκορα η Παρί! Οι Παριζιάνοι παρότι προηγήθηκαν με 2-0, έφεραν την τρίτη τους σερί ισοπαλία στη Ligue 1, καθώς ήρθαν 2-2 υποδεχόμενοι την Τρουά για την 36η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6′ με κοντινή προβολή του Μαρκίνιος, ύστερα από γλυκό γέμισμα του Ντι Μαρία, ενώ ο Νεϊμάρ έκανε το 2-0 στο 25′ με εκτέλεση πέναλτι. Παρόλα αυτά, η Τρουά δεν φαινόταν διατεθειμένη να τα παρατήσει. Αρχικά, μείωσε με το διαγώνιο σουτ του Ουγκμπό στο 30′, ενώ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έφερε το παιχνίδι στα ίσα με εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα από τον Ταρντιέ.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση, καθώς εν συνεχεία δεν άλλαξε τίποτα στο ματς. Να σημειωθεί ότι στο 57′ ακυρώθηκε τέρμα του Νεϊμάρ για φάουλ.

Ένα αποτέλεσμα που προφανώς δεν επηρεάζει σε κάτι την πρωταθλήτρια Παρί. Αντίθετα, ο πόντος φέρνει την Τρουά ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ