aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Λυτρωτής Εμπαπέ, γλύτωσε από νέο κάζο την Παρί Σεν Ζερμέν στο 91'! (vid)

Λυτρωτής Εμπαπέ, γλύτωσε από νέο κάζο την Παρί Σεν Ζερμέν στο 91′! (vid)

Φάτσα… φόρα με νέο κάζο βρέθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ του Σαββάτου (11/03), με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Λιονέλ Μέσι να σώζουν τα προσχήματα στο φινάλε, χαρίζοντας στην ομάδα τους μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Μπρεστ (1-2), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Λίγες μόνο ημέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League, οι Παριζιάνοι παρουσίασαν ξανά προβληματική εικόνα, με αποτέλεσμα να χρειαστούν τη συνεργασία των δύο σταρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να φύγουν με το τρίποντο από την Βρετάνη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι, αγγίζοντας το γκολ μόλις στο 11ο λεπτό, με την προσπάθεια του Σολέρ να σταματά στο δεξί δοκάρι του Μπιζό. Ωστόσο, ό,τι δεν μπόρεσε να κάνει νωρίτερα ο Ισπανός χαφ το πέτυχε στο 37ο λεπτό, σκοράροντας με δυνατό βολέ μέσα από την περιοχή έπειτα από ασταθή απόκρουση του αντίπαλου κίπερ σε «οβίδα» του Εμπαπέ!

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι Παριζιάνοι θα πάνε στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 1-0, ήρθε από το… πουθενά ο Ονορά στο 43ο λεπτό, ο οποίος στην πρώτη ουσιαστικά φάση της Μπρεστ έφερε το ματς στα ίσα!

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά ώστε να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο η Μπρεστ κρατούσε γερά στα μετόπισθεν. Το γκολ… λύτρωσης για την Παρί ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με μια μαγική πάσα του Μέσι, με την οποία έφτασε τις 300 ασίστ σε συλλογικό επίπεδο στην καριέρα του (!), ο Κιλιάν Εμπαπέ βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ