aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για τη Λιλ, νίκη τετράδας για το Στρασβούργο

Ligue 1: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για τη Λιλ, νίκη τετράδας για το Στρασβούργο

Η Λιλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε της Λοριάν με 3-1, ενώ το Στρασβούργο νίκησε εκτός έδρας την Κλερμόν και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Διπλό» και για την Τρουά στην έδρα της Μονπελιέ.

Η Λιλ μετά την ισοπαλία της στο «Βελοντρόμ» κόντρα στη Μαρσέιγ με 1-1 επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 3-1, εντός έδρας κόντρα στη 18η Λοριάν. Οι «Λιλουά» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 10′ με τον Ισαάκ Λιχάντζι να ανοίγει το σκορ εξ επαφής, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Μόριντζ Γεντζ στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι πρωταθλητές «χτύπησαν» ξανά στο 31′, όταν ο Ρενάτο Σάντσες εκτέλεσε φάουλ και ο Μανταβά με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση του σκορ, καθώς η Λοριάν μείωσε στο 90+3′, με τον Σαμπού Σουμάνο να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Το Στρασβούργο συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία, καθώς νίκησε την Κλερμόν εκτός έδρας με 2-0, έκανε το 3/3 για τη Ligue 1 μέσα στο 2022 και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Στο 44′ ο Κέβιν Γκαμεϊρό νίκησε τον Ντζόκο και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 77′ ο Σέντρικ Χουντότζι ήταν άτυχος, καθώς η μπάλα χτύπησε πάνω του και κατέληξα στα διχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-2.

«Διπλό» έκανε και η Τρουά, καθώς «απέδρασε» με 1-0 από την έδρα της Μονπελιέ. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 63′, καθώς μετά από χρήση VAR ο Τεζί Σαβανιέρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν το αριθμητικό τους μειονέκτημα και στο 74′ ο Σαβιέρ Τσαβαλέριν με εξαιρετικό σουτ σκόραρε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ