aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Λεονάρντο: «Δεν βλέπω τον Κιλιάν να φεύγει στο τέλος της σεζόν»

Λεονάρντο: «Δεν βλέπω τον Κιλιάν να φεύγει στο τέλος της σεζόν»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ήταν ένα βήμα πριν την μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, εμφανίστηκε πεπεισμένος πως ο Γάλλος άσος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του γαλλικού συλλόγου παρά τις πιέσεις της «βασίλισσας».

«Το γεγονός πως έμεινε, ήταν το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα περνούσαμε τη φετινή σεζόν χωρίς τον Κιλιάν. Δεν μας άρεσε η συμπεριφορά της Ρεάλ. Ήμασταν ξεκάθαροι για την προσφορά που έκανα. Από την πλευρά μας, δεν ήταν ικανοποιητική. Μας προσέφεραν λιγότερα από όσα είχαμε δώσει εμείς. Όσο για την τελευταία προσφορά τους, δεν έφτασε ποτέ σε εμάς», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν βλέπω τον Κιλιάν να φεύγει στο τέλος της σεζόν. Η σχέση του με την Παρί είναι βαθιά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος μέσα στην ομάδα που να βλέπει το μέλλον της χωρίς εκείνον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ