aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Λανς - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Βαϊνάλντουμ έσωσε το βαθμό για τους Παριζιάνους (vid)

Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν 1-1: Ο Βαϊνάλντουμ έσωσε το βαθμό για τους Παριζιάνους (vid)

H Λανς βρέθηκε κοντά στη νίκη κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν, όμως ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ με κεφαλιά έκανε το 1-1 και έσωσε τον βαθμό για τους Παριζιάνους. Ανατροπή για τη Λιλ, «γκέλαρε» η Μαρσέιγ.

H Λανς ήταν εξαιρετική στην αναμέτρηση με τη Παρί Σεν Ζερμέν και έφτασε μια «ανάσα» από τη νίκη κόντρα στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, όμως οι Παριζιάνοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 90+2′ σε 1-1 και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κρατούσε τη μπάλα, όμως η Λανς ήταν απειλητική στις αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 62′ με τον Φοφανά να σουτάρει εκτός περιοχής και τον Κέιλορ Νάβας να μην έχει τη κατάλληλη αντίδραση. Η Λανς θα μπορούσε να βρει και δεύτερο τέρμα, όμως δε τα κατάφερε και εν τέλει το «πλήρωσε». Στο 90+2′ ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε τη σέντρα και ο Βαϊνάλντουμε με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με τη Παρί να διευρύνει στα οκτώ παιχνίδια το αήττητο σερί της στη Ligue 1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ