aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κύπελλο Γαλλίας: «Καθάρισε» από ημίχρονο η Τουλούζ, μεγάλη πρόκριση της Ναντ επί της Λανς!

Κύπελλο Γαλλίας: «Καθάρισε» από ημίχρονο η Τουλούζ, μεγάλη πρόκριση της Ναντ επί της Λανς!

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας πήραν το βράδυ της Τετάρτης (01/03) Τουλούζ και Ναντ, επικρατώντας 6-1 της Ροντέ και 2-1 της Λανς αντίστοιχα.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Τουλούζ επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, «καθαρίζοντας» την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο επί της Ροντέ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι έκαναν… περίπατο στον αγωνιστικό χώρο του «Stadium de Toulouse», εκεί όπου προηγήθηκαν με 5-0 από το πρώτο 45λεπτο, χάρη στα τέρματα των Αμπουκχλάλ (5′), Φαν ντε Μπούμεν (7′), Νταλίνγκα (10′), Σαϊμπί (21′) και Σουάζο (38′). Το 6-0 έκανε ο Νταλίνγκα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 51′, για να έρθει στο 69′ ο Γιουνουσά και να πετύχει το γκολ της τιμής για τη Ροντέ, για το τελικό 6-1.

Σπουδαία νίκη-πρόκριση πήρε και η Ναντ, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Λανς (2-1) στο «Beaujoire Stadium», έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντι Ντελόρ. Ο 31χρονος Αλγερινός φορ σημείωσε και τα δύο γκολ των «καναρινιών» από την άσπρη βούλα (31′, 59′), με τη Λανς στο μεσοδιάστημα να είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Φοφανά στο 28ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ