aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κόλλησε στην ισοπαλία με τη Μονακό και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή η...

Κόλλησε στην ισοπαλία με τη Μονακό και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή η Μαρσέιγ!

Μία μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει στο -2, έστω και με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχασε η Μαρσέιγ, μένοντας στο 1-1 κόντρα στη Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ στο 17ο λεπτό, με τον Βερετού να στέκεται άτυχος, στέλνοντας, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Νούμπελ, με τον Αλέξις Σάντσες να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 47′.

Στη συνέχεια, και παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε στη Μονακό η Μαρσέιγ, δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, μένοντας στους 43 βαθμούς, έναντι 47 των Παριζιάνων. Από την άλλη, το σύνολο του Φιλίπ Κλεμάν έμεινε στην 4η θέση με 38.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ