aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: «Καθάρισαν» με χατ τρικ Μπαπέ, Νεϊμάρ και... Μέσι

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 1-6: «Καθάρισαν» με χατ τρικ Μπαπέ, Νεϊμάρ και… Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική πανηγύρισε νίκη στη Ligue 1 και μάλιστα προσφέροντας θέαμα, καθώς μετά το 5-1 επί της Λοριάν στο «Παρκ Ντε Πρενς» συνέτριψε με 6-1 την Κλερμόν, εκτός έδρας και την άφησε έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Χατ τρικ από Μπαπέ και Νεϊμάρ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι τελείωσε το ματς με τρεις ασίστ.

Οι πρωτοπόροι του γαλλικού πρωταθλήματος πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα στο πρώτο 20λεπτο. Στο 6′ ο Μέσι με την πρώτη του ασίστ «σέρβιρε» γκολ στον Νεϊμάρ και στο 19′ ο Αργεντινός έβγαλε τον Μπαπέ σε θέση βολή για το 0-2. Η Κλερμόν μείωσε προσωρινά με την προβολή του Ντοσού στο 42′, όμως τελικά αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το γκολ της… τιμής.

Στο 70′ η Παρίζιάνοι κέρδισαν πέναλτι για παράβαση του Γκαστιέν και ο Νεϊμάρ το μετουσίωσε στο γκολ που ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Τέσσερα λεπτά μετά το δεύτερο γκολ του ο Βραζιλιάνος έγινε δημιουργός, καθώς με σκαφτή μπαλιά βρήκε τον Μπαπέ, ο Γάλλος σταρ πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σούταρε σε κενή εστία για το 1-4. Στο 80΄ ο Μέσι συμπλήρωσε τρεις ασίστ, καθώς τροφοδότησε τον Μπαπέ στην περιοχή και ο διεθνής επιθετικός με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και συμπλήρωσε το χατ τρικ του. Στο 83′ ο Μπαπέ βγήκε τετ α τετ, όμως αντί για το καρέ επέλεξε να πασάρει στον Νεϊμάρ, ο οποίος με το τρίτο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ