aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Show Μέσι - Νεϊμάρ και «ποδαρικό» με νίκη (vid)

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Show Μέσι – Νεϊμάρ και «ποδαρικό» με νίκη (vid)

Πρεμιέρα με show για την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι πρωταθλητές Γαλλίας έκαναν «πάρτι» με… μπροστάρηδες το δίδυμο Λιονέλ Μέσι – Νεϊμάρ και συνέτριψαν με 5-0 την Κλερμόν, εκτός έδρας. Γκολ και τρεις ασίστ από τον Βραζιλιάνο. Ασίστ, δυο γκολ και φανταστικό ψαλιδάκι από τον Αργεντινό. Πρώτο γκολ του Pulga με ανάποδο ψαλίδι σε σύνολο 764 τερμάτων.

Το δίδυμο των σταρ της ομάδας του Γκαλτιέ συνεργάστηκε στο πρώτο γκολ των πρωταθλητών. Στο 8′ οι Παριζιάνοι έκρυψαν τη μπάλα, ο Μέσι σέρβιρε και ο Νεϊμάρ με δυνατό σουτ άνοιξε τον «χορό» των γκολ.

Μετά το γκολ του ο αρχηγός της Σελεσάο έγινε δημιουργός, καθώς «σέρβιρε» τρία τέρματα στους συμπαίκτες του. Στο 26′ «πέταξε» τη μπάλα στο χώρο για τον Χακίμι, ο Μαρονικός μπακ πάτησε περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 38′ ο Νεϊμάρ εκτέλεσε φάουλ και ο αρχηγός της Παρί, Μαρκίνιος, με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στο 80ο λεπτό ο Βραζιλιάνος ανταπέδωσε τη… χάρη στον Μέσι. Ο Αργεντινός «κουβάλησε» τη μπάλα μέχρι τα όρια της περιοχής, την «έσπασε» στον Νεϊμάρ, ο 30χρονος σταρ του γύρισε τη μπάλα και ο Pulga με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 86΄ ο Μέσι διαμόρφωσε το τελικό 5-0 με μια… εικαστική παρέμβαση. Ο Παρέδες έβγαλε τη σκαφτή μπαλιά ο αρχηγός της Αλμπισελέστε κοντρόλαρε με το στήθος και με ψαλιδάκι πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ