aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κλειδώνει… αστέρια η Λανς και συνεχίζει να αγχώνει την Παρί!

Κλειδώνει… αστέρια η Λανς και συνεχίζει να αγχώνει την Παρί!

Κλείνει εισιτήρια για τους ομίλους του Champions League η Λανς! Η ομάδα του Φρανκ Αϊσέ πέρασε με ανατροπή από την έδρα της Λοριάν (1-3) και… δεν χάνει τη δεύτερη θέση ούτε με αίτηση! Παράλληλα, βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Παρί και δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε συνεχίζει να την αγχώνει.

Ο Φεβρέ στο 6ο λεπτό «πάγωσε» τη Λανς, δίνοντας προβάδισμα στη Λοριάν το οποίο όμως δεν κράτησε αρκετά. Διότι οι φιλοξενούμενοι σε ένα «καυτό» πεντάλεπτο κατάφερε να φέρει από νωρίς τούμπα το παιχνίδι. Πρώτα στο 20’ με τον Σοτοκά να ισοφαρίζει το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο Τόμασον υπέγραψε την ανατροπή, με το 2-1 να παραμένει ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Η Λανς έκανε εξαιρετική διαχείριση στο προβάδισμά της και λίγο πριν το τέλος το αύξησε, κλειδώνοντας τη νίκη. Διότι ο Φοφανά στο 87ο λεπτό εκτέλεσε τον Εμβογκό για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ