aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κελαϊφί για φήμες πώλησης Παρί: «Είμαστε ακόμη στην αρχή... οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας»

Κελαϊφί για φήμες πώλησης Παρί: «Είμαστε ακόμη στην αρχή… οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, ερωτηθείς μεταξύ άλλων και για το μέλλον του συλλόγου έβαλε «τέλος» στην έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων που τον ήθελε να επιθυμεί την πώληση του κλαμπ.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Αυτό είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Δε ξέρω καν αν θα έπρεπε να απαντήσω αυτή την ερώτηση, είναι σαν αστείο. Αυτή είναι μόνο η αρχή για το «Qatar Sports Investment» (όμιλος που ανήκει η Παρί) και την ομάδα. Είμαστε ένα βήμα πριν να μπούμε στη δεύτερη φάση όπου και θα δούμε απίστευτη ανάπτυξη. Οι καλύτερες ημέρες βρίσκονται μπροστά μας, για την Παρί και για το QSI».

Ο Καταριανός επιχειρηματίας ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον γαλλικό σύλλογο τον Ιούνιο του 2011, αλλάζοντας πλήρως το status της Παρί Σεν Ζερμέν μετά από μια δεκαετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ