aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Καθάρισε» με... συνοπτικές διαδικασίες η Μονακό τη Λιόν

«Καθάρισε» με… συνοπτικές διαδικασίες η Μονακό τη Λιόν

Ενα αποφασιστικό βήμα για την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League της επόμενης περιόδου έκανε απόψε η Μονακό στο «Λουί Ντε», όπου επικράτησε με 2-0 της Λιόν, στο πρώτο από τα δύο μεγάλα ματς της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1 (σ.σ. το δεύτερο είναι το ντέρμπι της Κυριακής 6/02 ανάμεσα στην Λιλ και στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν).

Πρωταγωνιστής των «Μονεγάσκων» ήταν ο Βισάμ Μπεν Γεντέρ, ο οποίος «σέρβιρε» το πρώτο γκολ στον Λούκας, ενώ στο 27΄ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ με το πολύ όμορφο τέρμα που πέτυχε.

Νωρίτερα η Σεντ Ετιέν έφτασε σε μία απίστευτη ανατροπή, η οποία προήλθε σε μεγάλο βαθμό από τις αλλαγές που έκανε στο β΄ μέρος ο προπονητής των «Στεφανουά», Πασκάλ Ντουπράζ.

Μέχρι το 83΄ οι γηπεδούχοι βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-1 από την Μονπελιέ, ωστόσο, από κει και πέρα ανέλαβαν δράση οι Χαμουμά και Νορντέν, οι οποίοι πέτυχαν από ένα γκολ, ο δεύτερος μοίρασε και μία ασίστ και η Σεντ Ετιέν έφτασε στο εντυπωσιακό 3-1 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Μέσα σε 10 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 26/01 και το 1-0 στην έδρα της Ανζέ, οι «πράσινοι» πέτυχαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους και δείχνουν αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, καθώς μετά το σημερινό «τρίποντο» πέρασαν στην προτελευταία θέση, αφήνοντας τελευταία την Λοριάν που υποδέχεται την Κυριακή την Λανς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ