aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Κάνει ντεμπούτο με την Ρεν ο Σέρχιο Ράμος

Κάνει ντεμπούτο με την Ρεν ο Σέρχιο Ράμος

Στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3/10), με αντίπαλο την Ρεν όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Σέρχιο Ράμος.

Γεύση από όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας τους έχουν πάρει μέχρι τώρα οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον Σέρχιο Ράμος.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ρεάλ κουβαλούσε από αυτή έναν σοβαρό τραυματισμό στην γάμπα του, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Ράμος έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε καθώς πλέον προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L΄Equipe», ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Παρί, για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/10 14:00) κόντρα στην Ρεν, ενώ δεν αποκλείεται να του δώσει και χρόνο συμμετοχής…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ