aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Και η Ligue 1 ανακοίνωσε πρόγραμμα για τη σεζόν 2022/23 ενόψει Μουντιάλ - Χωρίς ανάσα...

Και η Ligue 1 ανακοίνωσε πρόγραμμα για τη σεζόν 2022/23 ενόψει Μουντιάλ – Χωρίς ανάσα οι παίκτες

Μετά την Premier League και η Ligue 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη σεζόν 2022/23 ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και η ξεκούραση των διεθνών -όπως αναμενόταν- είναι ελάχιστη και στη Γαλλία.

Η τελική φάση του Μουντιάλ, θυμίζουμε, θα διεξαχθεί το διάστημα 21 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου, και θα κόψει την αγωνιστική σεζόν των συλλόγων στη μέση.

Η γαλλική λίγκα, λοιπόν, ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει νωρίς και συγκεκριμένα στις 6 Αυγούστου και η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει μετά το πέρας της 15ης αγωνιστικής, δηλαδή στις 13 Νοεμβρίου και μια βδομάδα πριν τη σέντρα στα γήπεδα του Κατάρ!

Μόλις δέκα μέρες μετά τη λήξη του Μουντιάλ, ωστόσο, ο Γολγοθάς για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί, αφού στις 28 Δεκεμβρίου θα υπάρξει μια τύπου… Boxing Day στη Γαλλία, ενώ η 17η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί ολόκληρη την Πρωτοχρονιά (1/1/2023).

Όσο για τη λήξη του πρωταθλήματος, αυτή πάει για τις 4 Ιουνίου του 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ