aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Καυτές» αποκαλύψεις L’ Equipe για Παρί: «Κλίκες, κόντρες, πάρτι και προνόμια»

«Καυτές» αποκαλύψεις L’ Equipe για Παρί: «Κλίκες, κόντρες, πάρτι και προνόμια»

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Παρί φιλοξενεί η L’ Equipe. Σε αυτό κάνει λόγο για διάφορα προβλήματα που προφανώς και επηρεάζουν τις εμφανίσεις της πανάκριβης ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως αναφέρει η έγκυρη εφημερίδα, ένα από τα βασικά προβλήματα είναι πως στα αποδυτήρια υπάρχουν δύο «κλίκες». Αυτή των Γάλλων και αυτή των Λατινοαμερικανών.
Μάλιστα η κατάσταση αυτή φέρεται να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Κιλιάν Εμπαπέ και να είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αποχώρηση, αφού ο ίδιος δεν δείχνει διάθεση να επεκτείνει το συμβόλαιό του και η Ρεάλ τον περιμένει τον Ιούνιο ως ελεύθερο με ανοιχτές αγκάλες.

Σοβαρό ζήτημα είναι και η απειθαρχία αρκετών αστέρων. Η εφημερίδα κάνει ειδική αναφορά στον Νεϊμάρ, ο οποίος απουσίαζε από εκδήλωση βασικών χορηγών της ομάδας, στην οποία η παρουσία του ήταν υποχρεωτική. Η «κοπάνα» του Βραζιλιάνου προκάλεσε δυσαρέσκεια στη διοίκηση, που εξέτασε το ενδεχόμενο να του επιβάλει βαρύ πρόστιμο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το θέμα «κουκουλώθηκε» με επίσημη δικαιολογία πως ο Νεϊμάρ δεν γνώριζε ότι πριν την εκδήλωση έπρεπε να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Παράλληλα, σε μια από τις τελευταίες πρωινές προπονήσεις της ομάδας δύο Λατινοαμερικάνοι παίκτες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει, εμφανίστηκαν στην προπόνηση σε κακή κατάσταση και υπήρχε η πληροφόρηση πως είχαν ξενυχτήσει σε πάρτι. Επίσης, μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας ο Λιονέλ Μέσι είχε γιορτάσει τη διάκρισή του σε ένα κλαμπ, με αρκετούς συμπαίκτες του παρόντες. Την επομένη μέρα ο ίδιος και ο Λεάντρο Παρέδες απουσίασαν από την προπόνηση με επίσημη δικαιολογία τα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, κάτι που ενόχλησε αρκετούς μέσα στην ομάδα.

Ένα ακόμη θέμα που προκάλεσε αχρείαστη αναταραχή και πολλά σχόλια στις τάξεις της ομάδας ήταν η… σαπουνόπερα του χωρισμού Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι, με τον Αργεντινό να παίρνει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στο Μιλάνο και να τα βρει ξανά με τη σύζυγο/ατζέντη του. Ήταν μια ακόμη περίσταση, στην οποία κάποιοι μίλησαν για προνομιακή αντιμετώπιση κάποιων παικτών με τη διοίκηση και τον προπονητή να κάνουν τα στραβά μάτια.

Τέλος, ένα ακόμη σημείο τριβής μέσα στην ομάδα είναι η συνύπαρξη των Κέιλορ Νάβας και Τζίτζιο Ντοναρούμα. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Ιταλού γκολκίπερ, που προφανώς αποκτήθηκε με πρωτοβουλία της διοίκησης. Οι δύο τερματοφύλακες έκαναν μια άτυπη συμφωνία να ανταγωνιστούν υγιώς για τη θέση του βασικού, αλλά αρκετά γεγονότα άναψαν… φιτιλιές. Όπως οι δηλώσεις του ατζέντη του Ιταλού γκολκίπερ, Μίνο Ραϊόλα, πως «… αργά ή γρήγορα αυτή η υπόθεση θα λήξει με κερδισμένο τον Ντοναρούμα» ή η ατάκα που είχε πει μπροστά στον Ιταλό ο Νάβας στον Μάρτσιν Μπούλκα, δανεικό γκολκίπερ από την Παρί στη Νις, επειδή φορούσαν την ίδια μάρκα γαντιών λέγοντας «… τέτοια γάντια φοράνε μόνο οι καλύτεροι τερματοφύλακες στον κόσμο».

Untitled 153440
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ