aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ήρθε η ώρα να δούμε τον Μέσι με φανέλα άλλης ομάδας και όχι της Μπαρτσελόνα

Ήρθε η ώρα να δούμε τον Μέσι με φανέλα άλλης ομάδας και όχι της Μπαρτσελόνα

Περιμένει, λοιπόν, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης το ντεμπούτο του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν κάτι που αναμένεται να γίνει απόψε (21:45 ώρα Ελλάδας) στην εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τη Ρεμς.

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μέσι από τους Γάλλους, η Παρί επικράτησε των Τρουά, Στρασμπούργκ και Μπρεστ, αλλά προφανώς άπαντες αναμένουν να δουν αυτόν να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά από 15 ημέρες προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο. Θα ξεκινήσει βασικός; Πόσα λεπτά θα παίξει; Θα τον δούμε μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος είναι… φευγάτος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο γήπεδο;

Όπως όλα δείχνουν, με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Μέσι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα και θα βρίσκεται στον πάγκο στο ξεκίνημα. Δεν έχει αγωνιστεί από το Κόπα Αμέρικα και εκτιμάται ότι ο Ποτσετίνο θα του δώσει ένα μισάωρο κόντρα στη Ρεμς.

Σε ποια θέση θα αγωνιστεί; Με δεδομένη και την απουσία του Μαουρο Ικάρντι, ο οποίος είναι τραυματίας, λογικά στη δεξιά πλευρά θα είναι ο Μέσι, με τον Νεϊμάρ στην αριστερή και τον Μπαπέ στο κέντρο της επίθεσης σε μια τριπλέτα που ίσως παίξει μαζί για πρώτη και τελευταία φορά, αν γίνει πραγματικότητα τις επόμενες ώρες η αποχώρηση του Γάλλου.

Η L’Équipe ανέφερε ότι έχου υπάρξει περισσότερες από 120 αιτήσεις για διαπιστεύσεις και αρκετές από αυτές είναι από το εξωτερικό.

«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο», σχολίασαν οι υπεύθυνοι του Ρεμς για τον… παροξυσμό που επικρατεί στη Γαλλία για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Μέσι.

Φυσικά και τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα, ενώ σύμφωνα με τη Ρεμς, έχουν πραγματοποιηθεί διαδικτυακές αγορές εισιτηρίων από τη Χιλή, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο ή την Ινδία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ