Σύμφωνα με πληροφορίες της «Le Point», ποδοσφαιριστής από την πρώτη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν δέχθηκε επίθεση το βράδυ της Τρίτης (26/10), ενώ οδηγούσε στο Δάσος της Βουλώνης, στο δυτικό Παρίσι.
Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το θύμα δέχθηκε επίθεση όταν σταμάτησε με το αυτοκίνητό του σε ένα φανάρι. Τη στιγμή εκείνη, μια ιερόδουλη μπήκε στο όχημα, κρατώντας στα χέρια της, ένα αντικείμενο το οποίο είχε τη μορφή του όπλου.
Ο παίκτης των Παριζιάνων αιφνιδιάστηκε, με αποτέλεσμα να της δώσει όσα απαίτησε, δηλαδή το κινητό και το πορτοφόλι του. Μετά το συμβάν, ο άτυχος ποδοσφαιριστής ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της.
Según información de ‘Le Point’, confirmada por Le Parisien, un jugador profesional del PSG fue asaltado este martes por la noche por una prostituta mientras conducía por Boulogne. Le robaron la cartera y el móvil. #PSG https://t.co/56nAxA9JQd
— Fútbol Total (@FT_Total) October 27, 2021