aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Παρί Σεν Ζερμέν θα νοικιάσει τον Πύργο του Άιφελ για να παρουσιάσει τον Μέσι

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα νοικιάσει τον Πύργο του Άιφελ για να παρουσιάσει τον Μέσι

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός αποχωρεί μετά από 21 χρόνια από την Μπαρτσελόνα και θα συνέχισει την καριέρα του στην Πόλη του Φωτός.

Η Παρί ήταν η μοναδική που κινήθηκε αστραπιαία μετά την ανακοίνωση των Μπλαουγκράνα ότι χωρίζουν οι δρόμοι τους με τον Μέσι και έκανε μια δελεαστική πρόταση στον Pulga.

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους, με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι τελειωμένη. Αυτό αποδεικνύεται και από τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Γαλλία, με τα τελευταία να αφορούν την παρουσίαση του Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα από την πρωτεύουσα έχει νοικιάσει τον Πύργο του Άιφελ στις 10 Αυγούστου για να παρουσιάσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς έχουν προηγηθεί οι περιπτώσεις του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και του Νεϊμάρ.

Την «πρεμιέρα» έκανε το 2012 ο Σουηδός, για να ακολουθήσει πέντε χρόνια μετά (2017) ο Βραζιλιάνος. Πλέον είναι η σειρά του Μέσι να ανέβει στον Πύργο του Άιφελ, εκεί όπου θα συντελεστεί μια καινούργια αρχή στην καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ