aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Ικάρντι

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Ικάρντι

Ο Άλβαρο Μοράτα έχει εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στην Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους να βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ενός ποδοσφαιριστή για να καλύψει το κενό στην επιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Μαουρίσιο Ποτσετίνο διότι διαθέτει πολλούς και σπουδαίους παίκτες στην επιθετική γραμμή.

Μάλιστα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγω πως οι Παριζιάνοι θέλουν να βάλουν πωλητήριο στον Ικάρντι, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Παρίσι ακόμα και τον Ιανουάριο, με την Παρί να επιθυμεί την πώλησή του και όχι το ενδεχόμενο δανεισμού.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά δημοσιεύματα ο Τσάβι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Μοράτα και του έχει ξεκαθαρίσει πως το θέλει στην ομάδα με κανονική μεταγραφή και όχι ως δανεικό. Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους να στρέφεται στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ