aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Γκαλτιέ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένας επαγγελματίας, ο Εμπαπέ δεν είναι πάνω από την ομάδα»

Γκαλτιέ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένας επαγγελματίας, ο Εμπαπέ δεν είναι πάνω από την ομάδα»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κριστόφ Γκαλτιέ παραχώρησε συνέντευξη στο «RMC Sport» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στον Νεϊμάρ, όσο και στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα, για τον Βραζιλιάνο σημείωσε πως είναι ένας επαγγελματίας και για τον Γάλλο ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση πάνω από την ομάδα, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ακούγονται τόσο καιρό.

«Ο Νεϊμάρ έφτασε στις 4 Ιουλίου σε φόρμα, έτοιμος. Δεν του μίλησα αμέσως. Στις πρώτες μέρες ήταν πολύ παρατηρητικός. Οι ιδιωτικές μας συζητήσεις έγιναν στην Ιαπωνία. Του είπα ότι είμαι χαρούμενος που είμαι ο προπονητής του. Μετά του είπα ότι διαβάζω πολλά πράγματα, αλλά είμαι εδώ χωρίς καμία προκατάληψη και ότι θα τον κρίνω με ότι δω.

Ο Νεϊμάρ που έχω συναντήσει είναι ένας θαυμάσιος επαγγελματίας, που προετοιμάζεται στις προπονήσεις, φτάνει πολύ νωρίς και δεν χάνει προπόνηση. Έχει επίγνωση της κατάστασής του και της οργάνωσης γύρω του. Προφανώς έχει και τον στόχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Για τον Εμπαπέ: «Ο Εμπαπέ ενσαρκώνει το πρότζεκτ της Παρί. Και όταν λέω ενσαρκώνει δεν εννοώ ότι είναι πάνω από το κλαμπ. Ο Εμπαπέ είναι στο ίδιο επίπεδο με όλους τους άλλους παίκτες. Στο ίδιο επίπεδο με τον Μέσι που είχε θαυμάσια καριέρα, που είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά και στο ίδιο παιχνίδι με τον Νεϊμάρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ