aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Γιόρτασε την ανανέωση με χατ τρικ ο Εμπαπέ, γλίτωσε τον υποβιβασμό και πάει playouts η...

Γιόρτασε την ανανέωση με χατ τρικ ο Εμπαπέ, γλίτωσε τον υποβιβασμό και πάει playouts η Σεντ Ετιέν

Την ώρα που ο Κιλιάν Εμπαπέ γιόρταζε με χατ τρικ την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, τα μέτωπα της Ligue 1 αποδεικνύονταν… φλεγόμενα, με πολλές ανατροπές.

Η Παρί διέλυσε με 5-0 τη Μετς, με τον 23χρονο επιθετικό να σκοράρει στο 24′, στο 28′ και στο 50′ και τους Νείμάρ (31′) και Ντι Μαρία (67′) να βρίσκουν κι αυτοί δίχτυα.

Το αποτέλεσμα αυτό έστειλε τη Μετς στη Ligue 2… παρέα με την Μπορντό, καθώς η Σεντ Ετιέν απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία, 1-1 (79′ Αμουμά – 23′ πέν. Μπλαζ), από τη Ναντ, και θα πάει στα playouts.

Στη μάχη της 2ης θέσης, η Μαρσέιγ κατάφερε να προσπεράσει τη Μονακό, συντρίβοντας με 4-0 (32′, 89′ Ζέρσον, 73′ Ουντέρ, 90+3′ Μπακαμπού) το Στρασβούργο. Για να τα καταφέρουν οι Μασσαλοί, χρειάστηκε να… αυτοκτονήσουν οι Μονεγάσκοι, που ισοφαρίστηκαν σε 2-2 από τη Λανς στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Την 4η θέση που οδηγεί στο Europa League κατέλαβε η Ρεν, που έφερε 2-2 με τη Λιλ εκτός έδρας, ενώ η Νις θα πάει στο Conference μετά το απίστευτο 3-2 ενάντια στη Ρεμς. Η ομάδα της Νίκαιας έχανε 2-0 μέχρι το 75′, ωστόσο ένα τρομερό χατ τρικ του Ντελόρ μέσα σε επτά λεπτά (!) έφερε την ανατροπή και την 5η θέση.

Υπενθυμίζεται πως το δεύτερο εισιτήριο για το Europa το έχει εξασφαλίσει η Ναντ, που κατέκτησε το Κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ