aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Γαλλία: Η Νις ανακοίνωσε τον Γκαλτιέ!

Γαλλία: Η Νις ανακοίνωσε τον Γκαλτιέ!

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ, πρωταθλητής Γαλλίας τον περασμένο μήνα με τη Λιλ, είναι ο νέος προπονητής της Νις, όπως ανακοίνωσε απόψε (28/6) ο όμιλος Ineos, ιδιοκτήτης του συλλόγου.

«Η Νις είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την πρόσληψη του Κριστόφ Γκαλτιέ ως νέου προπονητή», ανέφερε η ανακοίνωση του βρετανικού ομίλου.

Ο Γκαλτιέ ήταν ο τεχνικός των «Λιλουά» από τον Δεκέμβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2021, σε έναν κύκλο 4,5 ετών που στέφθηκε από τον τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας πριν από ένα μήνα.

Λίγες μέρες μετά από την κατάκτηση του τίτλου ανακοίνωσε την επιθυμία του να εγκαταλείψει το σύλλογο της βόρειας Γαλλίας και να βρει μια νέα πρόκληση. Η Λιόν και η Νάπολι είχαν αναφερθεί ως σοβαροί «μνηστήρες» του, αλλά επέλεξε τη Νις.

Ο Γάλλος προπονητής είχε συμφωνήσει εδώ κι αρκετές εβδομάδες με τη διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας, που όμως έπρεπε πρώτα να συζητήσει με τη Λιλ, καθώς ο Γκαλτιέ είχε ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου με τη Λιλ, που δεν σκόπευε να τον απελευθερώσει δωρεάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ