aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Γαλλία: Η απάντηση του Μπαπέ στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Λε Γκρε για Ζιντάν

Γαλλία: Η απάντηση του Μπαπέ στις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Λε Γκρε για Ζιντάν

Ένας μικρός χαμός υπήρξε στη Γαλλία μετά τις σχεδόν απαξιωτικές δηλώσεις του προέδρου της γαλλική ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκρε, σχετικά με τον Ζινεντίν Ζιντάν και τη θέση του προπονητή της εθνικής ομάδας, τη στιγμή που ο Κιλιάν Μπαπέ τις κατέκρινε ανοιχτά.

«Ξέρω πολύ καλά πως ο Ζιντάν ήταν πάντα διαθέσιμος. Έχει πολλούς υποστηρικτές. Αρκετοί περίμεναν να φύγει ο Ντεσάν, αλλά αλήθεια ποιος θα μπορούσε να τον κατηγορίσει; Ο Ζιντάν στη Βραζιλία; Δεν ξέρω, δεν θα μου έκανε εντύπωση. Κάνει ό,τι θέλει, δεν είναι δική μου δουλειά.

Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουν οι δρόμοι μας με τον Ντεσάν. Μερικοί δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι γράφουν. Ο Ζιντάν μπορεί να πάει όπου θέλει, σε σύλλογο, σε εθνική ομάδα.

Δεν πιστεύω σε αυτόν. Δεν προσπάθησε ποτέ να με προσεγγίσει αλλά αν το έκανε δεν θα του σήκωνα το τηλέφωνο», δήλωσε ο 81χρονος σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον Ζιζού και τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει τη Βραζιλία.

Ο 24χρονος σταρ των Μπλε δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός, γράφοντας σε tweet του πως: «Ο Ζιντάν είναι η Γαλλία. Δεν δείχνουμε τέτοια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε έναν θρύλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ