aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Εξοργισμένοι στην Παρί με την κλήση του Μέσι στην εθνική Αργεντινής

Εξοργισμένοι στην Παρί με την κλήση του Μέσι στην εθνική Αργεντινής

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο εξέφρασε τα παράπονά του για την κλήση των Λιονέλ Μέσι και Λεονάρντο Παρέδες στην εθνική Αργεντινής, μιας και αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο 34χρονος Αργεντινός επιθετικός, βρίσκεται στα «πιτς» εδώ κι αρκετό διάστημα, λόγω του προβλήματος που το ταλαιπωρεί στο γόνατό του. Γι’ αυτό άλλωστε και βρίσκεται από την Πέμπτη (04/10) στη Μαδρίτη για να ξεκινήσει θεραπείες. Μάλιστα, η επιστροφή του στο Παρίσι θα αργήσει καθώς την Δευτέρα (08/11) θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό των υπόλοιπων συμπαικτών του στην «αλμπισελέστε» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ενόχλησε τους ιθύνοντες της Παρί, οι οποίοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν με την κατάσταση του Μέσι αλλά και του συμπαίκτη και συμπατριώτη του Λεονάρντο Παρέδες, ο οποίος ταλαιπωρείται εξίσου από τραυματισμό.

Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, μιλώντας στην «Parisien», εξέφρασε τα παράπονα του προς τη FIFA, για την κλήση των δύο ποδοσφαιριστών στην «αλμπισελέστε», ζητώντας την έγκριση των συλλόγων από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίαγι, για τις κλήσεις.

«Δεν συμφωνούμε να αφήνουμε έναν παίκτη να πάει στην εθνική ομάδα που, για εμάς, δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση ή βρίσκεται σε ρυθμούς αποκατάστασης. Αυτό δεν είναι λογικό για εμάς, και αυτού του είδους η κατάσταση απαιτεί να έρθουμε σε μια οριστική συμφωνία με τη FIFA», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ