aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Έξαλλος ο Νεϊμάρ για την κάρτα σε παίκτη της Λιόν: «Tο θεαματικό ποδόσφαιρο τελείωσε»

Έξαλλος ο Νεϊμάρ για την κάρτα σε παίκτη της Λιόν: «Tο θεαματικό ποδόσφαιρο τελείωσε»

Μπορεί οι ομάδες του να είναι ανταγωνίστριες, αλλά σε αυτά… δεν χωράνε οπαδικά. Ο Νεϊμάρ εξέφρασε δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για την κίτρινη κάρτα που πήρε ο Λούκας Πακετά. Ο άσος της Λιόν στην αναμέτρηση με την Τρουά (3-1) επιχείρησε να κάνει μια ντρίμπλα-ουράνιο τόξο σε αντίπαλο και λίγα δευτερόλεπτα μετά, η διαιτητής Φραπάρ τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα. Πιθανότατα επειδή γκρίνιαξε για χέρι και δεν πήγε κοντά της για παρατηρήσεις, αλλά ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί εξέλαβε την κίνηση αυτή ως… τιμωρία στο θεαματικό ποδόσφαιρο.

«Αυτό που έγινε είναι θλιβερό, να παίρνεις κίτρινη κάρτα για μια ντρίμπλα… Αυτό συνέβη και σε μένα πέρσι. Τώρα έγινε στον Πακετά. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω το λόγο. Το joga bonito (μτφ: το θεαματικό ποδόσφαιρο) τελείωσε. Απολαύστε το όσο είναι ακόμη καιρός», έγραψε στο Instagram ο 29χρονος άσος της Παρί.

Δείτε την επίμαχη φάση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ