aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Έβγαλε τα… μάτια της η Μπορντό και «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό!

Έβγαλε τα… μάτια της η Μπορντό και «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό!

Από το κακό στο… χειρότερο η Μπορντό! Άξιοι της… μοίρας τους οι Γιρονδίνοι, καθώς προηγήθηκαν δύο φορές, έχασαν πέναλτι για την ισοφάριση και τελικά ηττήθηκαν 5-3 από τη Ναντ, με αποτέλεσμα να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς τη Ligue 2!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ιδανικά για την Μπορντό, αφού πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0. Ωστόσο, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και μέχρι το 51’, τα «καναρίνια» έφεραν το ματς ίσα (2-2). Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 67’ για το νέο προβάδισμα, αλλά η Ναντ απάντησε στο 72’ και το 76’, κάνοντας την ανατροπή (4-3).

Στο 88’ οι Γιρονδίνοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά το πέναλτι του Μπριάν απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων και σαν να μην έφτανε αυτό, στο επόμενο λεπτό ο Μπουκαρί διαμόρφωσε το τελικό 5-3!

Έτσι, η Ναντ ανέβηκε στους 50 βαθμούς και διατήρησε κάποιες ελπίδες να προλάβει την ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ από την άλλη η Μπορντό παρέμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις 27 βαθμούς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ