aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας και με δέκα παίκτες η Μονακό

Έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας και με δέκα παίκτες η Μονακό

Στον «Σταντ Λουί» η Μονακό υποδέχτηκε την Ρεν για τη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, όπου αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1 χάρη σε γκολ του Μπριλ Εμπολό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Βάντερσον να επιχειρεί ένα πολύ καλό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο η προσπάθεια του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 14ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα οι Μονεγάσκοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά από την απευθείας κόκκινη που αντίκρισε ο Γιουσόυφ Φοφανά.

Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Ρεν ξεκίνησε να ανεβάζει την πίεση της και να δημιουργεί ευκαιρίες, με τον Μάρτιν Τεριέ να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Αλεξάντερ Νιούμπελ να βάζει στοπ στην προσπάθεια του στο 21ο λεπτό, ενώ ο γκολκίπερ της Μονακό κράτησε ζωντανή την ομάδα του και στο 28’ και το 29’.

Η Μονακό, έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάει με προβάδισμα ενός τέρματος στα αποδυτήρια, αφού μετά από ανατροπή ποδοσφαιριστή της μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Μανταντά, Ο Ντιασί ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να νικήσει τον γκολκίπερ της Ρεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρεν ήταν αυτή που μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στο 60’ με το? Γκαετάν Λαμπόρντ, ενώ για να μετρήσει αυτό χρειάστηκε η βοήθεια του VAR.

Από εκείνο το σημείο και μετά η Μονακό ήταν αυτή που προσπάθησε να πιέσει και να βρει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε στο 72’ με τον Μπριλ Εμπολό που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της Ρεν και στην συνέχεια χωρίς κανένα πρόβλημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ