aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Μπρεστ αλλά έμεινε πίσω η Λανς!

Έσωσε τον βαθμό απέναντι στην Μπρεστ αλλά έμεινε πίσω η Λανς!

Τρίτο σερί ματς μακριά από τις νίκες η Λανς! Η ομάδα του Φρανκ Χες δεν τα κατάφερε στην έδρα της 14ης Μπρεστ, μένοντας στο 1-1 και δίνοντας στη Μαρσέιγ την ευκαιρία να ξεφύγει στη δεύτερη θέση.

Η Λανς, μάλιστα, μπορεί να αισθάνεται και… ανακουφισμένη από τον βαθμό που πήρε, αφού η Μπρεστ προηγήθηκε στο 54′ με τον Ζερεμί Λε Ντουαρόν, βάζοντας «φωτιά» στο ματς. Η Λανς πίεσε για την ισοφάρισε όμως άργησε να βρει τη λύση, την οποία τελικά έδωσε στο 83′ ο Ζοναθάν Γκραντί, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στα άλλα ματς, μεγάλη νίκη στη μάχη του υποβιβασμού για τη Στρασμπούρ, που επικράτησε με σκορ 2-0 της Μονπελιέ και ανέβηκε στη 17η θέση, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Ο Χαμπίμπ Ντιαλό ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματά του στο 45′, τελειώνοντας από νωρίς το ματς.

Ανεβαίνει και… επιβιώνει η Ναντ! Η ομάδα της Νάντης πήρε σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί της Αζαξιό, αυξάνοντας στους 7 βαθμούς την απόστασή της από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι. Ο Γκεσάν άνοιξε το σκορ στο 64′, με τον Μπλας να τελειώνει με πέναλτι το ματς στο 89′. Στα άλλα δύο ματς, στο 0-0 έμειναν Οσέρ και Ρεμς, ενώ ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν και Λοριάν-Ανζέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ