aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Παρί! (vid)

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για την Παρί! (vid)

Εύκολο πέρασμα είχε η Παρί Σεν Ζερμέν από την έδρα της Τρουά, επικρατώντας με 3-1, για την 34η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι Παριζιάνοι συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 78 βαθμούς, στο +6 από την δεύτερη Λανς, ενώ την ίδια ώρα αγωνιστικά χωρίς τον τιμωρημένο Λιονέλ Μέσι. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη με 22 πόντους.

Ιδανικό ξεκίνημα για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά. Μάλιστα, οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν στη συνέχεια καπνογόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το ματς διακόπηκε για λίγα λεπτά. Στην συνέχεια, η Παρί είχε την κατοχή και απειλούσε, με την Τρουά να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους Παριζιάνους να έχουν τον έλεγχο του ματς και να… σφυροκοπούν την αντίπαλη εστία. Ο Βιτίνια στο 59’ πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από σέντρα, αλλά ο τερματοφύλακας της Τρουά έκανε μια απίθανη απόκρουση, με τον Πορτογάλο ωστόσο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της Παρί!

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο πήραν μέτρα στο γήπεδο, με τον Σαβαλερέν στο 83’ με κοντινή κεφαλιά να μειώνει σε 2-1! Ωστόσο, την τελευταία λέξη στο ματς την είπε η Παρί, αφού στο 86ο λεπτό ο Φαμπιάν Ρουίθ διαμόρφωσε το τελικό 3-1!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ