aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Επιστροφή στις νίκες για τη Λιόν μετά από ένα μήνα!

Επιστροφή στις νίκες για τη Λιόν μετά από ένα μήνα!

Επιστροφή στις νίκες μετά από έναν μήνα για τη Λιόν, η οποία επικράτησε 2-0 της Αζαξιό, για την 20η αγωνιστική της Ligue 1! Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ανέβηκε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη η Αζαξιό παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Λιόν ήταν εκείνη που απειλούσε περισσότερο στο παιχνίδι, με τον Λεπενάν στο 20ο λεπτό να ανοίγει το σκορ. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν ιδιαίτερα, με τους «λιονέ» να πετυχαίνουν και δεύτερο τέρμα.

Ο Λακαζέτ στο 71’ έκανε το 2-0 ύστερα από ασίστ του Ταλιαφίκο, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Λιόν να παίρνει μια σημαντική νίκη μετά από τρεις σερί βαθμολογικές απώλειες.

Στα ματς τα οποία διεξήχθησαν νωρίτερα, η Νις επικράτησε 1-0 της Λιλ, με τον Λαμπόρντ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Κάπως έτσι με αυτή τη νίκη ανάσανε βαθμολογικά, ενώ η Λιλ έχασε την ευκαιρία να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και παρέμεινε στην 7η θέση.

Κλερμόν και Ναντ «κόλλησαν» στο 0-0, ενώ η Μπρεστ διέλυσε με 4-0 την Ανζέ και ξεκόλλησε από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Λε Ντουαρό άνοιξε το σκορ στο 14’, με τον Μουνιέ στο 34’ να κάνει το 2-0. Ο Ονορά στο 59’ έγραψε το 3-0, ενώ ο Λε Μελού στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0!

Η Μονπελιέ επικράτησε 2-0 της Οσέρ και βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Ο Μαβιντιντί στο 62’ έκανε το 1-0, με τον ίδιο παίκτη να ξαναχτυπάει στο 80’ για το τελικό σκορ.

Τέλος, η Τουλούζ νίκησε 2-1 το Στρασβούργο. Στο 19’ η Τουλούζ πέτυχε τέρμα με τον Νταλινγκά, ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Το Στρασβούργο χτύπησε ένα λεπτό αργότερα και άνοιξε το σκορ με τον Γκαμεϊρό. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, με τον Νταλινγκά στο 25’ να κάνει το 1-1. Ο ίδιος παίκτης ξαναχτύπησε στο 51’ γράφοντας το τελικό 2-1. Ο Γκαμεϊρό στις καθυστερήσεις αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες, ωστόσο δεν επηρέασε τη ροή του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ