aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Επίσημο: Ανακοίνωσε την ανανέωση Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Επίσημο: Ανακοίνωσε την ανανέωση Εμπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν!

«Η ιστορία γράφεται εδώ! Εδώ είναι Παρίσι»… Με αυτή την ατάκα και ένα εντυπωσιακό βίντεο από την οροφή του «Parc des Princes», η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ, σκορπώντας χαμόγελα στους οπαδούς της που βρίσκονται ήδη στο γήπεδο για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με την Μετς.

Ένα βίντεο στο οποίο ο Εμπαπέ παρουσιάζεται ως… βασιλιάς, με τον Γάλλο στράικερ να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ στο Παρίσι, στην πόλη μου. Πάντα έλεγα ότι το Παρίσι ήταν το σπίτι μου».

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» με την Ρεάλ Μαδρίτης για την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, με τους «μερέγχες» να μένουν στα… κρύα του λουτρού παρότι όλα έδειχναν πως τα έχουν βρει με τον 23χρονο σέντερ φορ, αλλά οι Παριζιάνοι πρόσφεραν «χρυσάφι» στα πόδια του.

Μάλιστα, ο Αλ Κελαϊφί ήταν αυτός που του έδωσε τη φανέλα με το… 2025, το έτος της επέκτασης του συμβολαίου του δηλαδή, με το κοινό να αποθεώνει τον Εμπαπέ που ήταν εμφανώς χαρούμενος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ