aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Επέστρεψε στις νίκες και ανάσανε η Λιόν

Επέστρεψε στις νίκες και ανάσανε η Λιόν

Νίκη-ανάσα για τη Λιόν, η οποία επικράτησε 3-1 της Τρουά για την 22η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά τη μεσοβδόμαδη εντός έδρας γκέλα (0-0) κόντρα στην Μπρεστ.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ήταν ξανά μέτρια στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (43′) μετά από ασίστ του Κακερέ και γκολ του νεαρού Μπαρκολά.

Στο 60′ η Λιόν διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τσερκί να χρίζεται σκόρερ μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πριν η Τρουά μειώσει σε 1-2 με γκολ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες.

Μέχρι το τέλος, οι γηπεδούχοι έψαχναν μια μεγάλη ανατροπή για την ισοφάριση, αλλά η Λιόν ανταποκρίθηκε, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και «κλείδωσε» τη νίκη της με ένα υπέροχο γκολ του Λακαζέτ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Τρουά έμεινε 16η και κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού μετά το τέλος της αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ